Спортски журнал

Ливерпул је савладао Црвену звезуду у трећем колу Лиге шампиона резултатом 4-0. Голман црвено-белих Милан Борјан поново је, баш као и у Паризу, био најистакнутија фигура меча на стадиону `Енфилд роуд``. Наредни меч, са истим противником, Звезда ће играти на свом стадиону 6. новембра.

Данас се играју утакмице Лиге Европе. РТС на првом телевизијском каналу преноси меч из Француске, између екипа Марсеја и Лација. Преглед сусрета за нашу емисију начинио је фудбалски тренер Дејан Ђурђевић.

Одбојкаши Војводине забележили су у Бургасу драгоцену победу, после потпуног преокрета, савладавши домаћина, екипу Нефтохимика са 3-2. Реванш сусрет игра се наредне среде, `лалама` је довољна било која победа за пласман у наредну рунду такмичења. Разговарамо са шефом стручног штаба Војводине Душком Николићем.

Навршава се 50 година од како су ватерполисти Југославије у Мексику освојили златну медаљу. Рукометаши Србије играли су нерешено са Белгијом на почетку квалификација за ЕП 2000. године. Селектор Ненад Перуничић и играч Немања Ивић категорични су да у наредним мечевима мора много боље.

Говоримо и о актуелним дешавањима у НБА лиги, успеху џудиста на Светском јуниорском првенству на Бахамима- освојене су две бронзе- и и кик боксера који су на ЕП у Словачкој приграбили чак 16. одличја.

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара