Таласање - Шетња

У Србији постоји око 10 хиљада малих и средњих предузећа, која упошљавају пола милиона људи.  Програмом "Деценија предузетништва", држава демонстрира намеру да приватном предузетништву да приоритет у реализацији економске политике. Да ли је на добром путу може да покаже истраживање "ЕУ предузетнички барометар", које се спроводи већ трећу годину.О томе ћемо разговарати са Милом Димитријевић из компаније "Ернст и Јанг" и Дарком Будечом, који је носилац титуле "Предузетник године", 2012.  

Успешно пословање све теже је замислити без присуства на интернету.  Како помоћи малим привредницима да овладају тим вештинама питаћемо наше  саговорнике из  Регистра националног интернет домена Србије.

Фондација "Дивац" и ове године организује акцију прикупљања помоћи за једнородитељске породице. Чућемо да ли се број таквих заједница увећава и какав је одзив грађана.

Пажњу ћемо посветити и јубилеју једне наше емисије. Поводом 50. рођендана емисије "Код два бела голуба", биће одржан бал, а ми смо радознали како ће он изгледати.

Уредник и водитељ је Оливера Стајић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво