Таласање - Шетња

У Привредном суду у Београду је отворен први инфопулт за подршку медијацији у привредним споровима. Колико мирно решавање спорова може да умањи број старих и прилив нових предмета пред судовима, смањи трошкове странака и скрати судске поступке, говори заменик директора републичке Агенције за мирно решавање радних спорова Ивица Лазовић.

„Вечерње новости" обележавају 65 година од оснивања. О јубилеју са Милорадом Вучелићем, главним и одговорним уредником тог дневног листа разговара Милена Божовић Манић.

Четврта индустријска /технолошка/ револуција - од великих обећања до великих опасности. Да ли смо спремни да прихватимо и применимо нова правила која она намеће. Да ли Србија успева да пређе на виши технолошки ниво и да прати светске трендове, питамо професора Љубодрага Савића са Економског факултета.

Шта кад жена, у средњим годинама остане без посла? Истраживање београдског удружења „Жене на прекретници" је показало да је најбоље да отвори своју фирму, јер ће код послодавца тешко наћи посао. Да ли се жене чешће одлучују за обуке за почетнице у бизнису или да одустају од тражења посла?

Аутор: Дијана Иванов Кадић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво