Ноћни програм - Међу световима свет

Ноћас ћемо говорити о пројекту "Траума - наша прича" чији су аутори проф. др Тијана Мировић и Марко Томашевић.

Током протеклих деценија смењивали су се трауматски догађаји попут ратова, бомбардовања, санкција, избеглиштва, сиромаштва, политичких промена - траума на којима нисмо радили што је смањивало могућност опоравка и лечења. Врло је мало стручне литературе на ову тему, као и отворених разговора и трибина. Циљ овог пројекта који је намењен широј друштвеној заједници је иницирање отвореног разговора о траумама које смо доживели и указивање на начине на које се трауме могу превазићи. Сазнаћемо и које су планиране акције као и исходи овог пројекта и како је у њему могуће учествовати.

У другом сату емисије отворене су телефонске линије 011/322 50 99 и 011/322 52 99 за наше слушаоце који су спремни да се директно укључе у емисију о психологији.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог 
број коментара 0 пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]