Спортски журнал

Још се слежу утисци после утакмице на Парку принчева, не памти се када је Црвена звезда толико била надиграна од неког ривала, макар и тако и толико финансијски моћног, као што је Пари Сен Жермен. Као да нико и даље не верује да се мрежа голмана Борјана заиста затресла чак шест пута,а руку на срце, могло је бити тога и више, да међу стативама не беше управо овог момка родом из Книна. Реалност је, ипак, таква, моћни су Нејмар, Кавани, Ембапе, њихови саиграчи такође, фудбалска је то машинерија којој је тешко размрдати шрафове.

ЈСД Партизан данас обележава 73 године постојања.

Одбојкашице Србије завршиле су групну фазу такмичења на Светском првенству максималним резултатом, са пет победа и без изгубљеног сета. У последњој утакмици групе Д надиграле су селекцију Порторика са 3:0, по сетовима 25:23; 25:17; 27:25. Наше девојке су тако, без иједног јединог изгубљеног сета завршиле ову фазу такмичења. Лоша вест је да се повредила Бојана Миленковић. Приликом доскока је повредила лево колено и није могла да настави утакмицу.

Репрезентативци Србије, укупно њих шеснаесторо, допутовао је у Буенос Аирес, где их, од 6. до 18. октобра, очекују Олимпијске игре младих. На аеродрому дочекала их је Њена екселенција, амбасадорка Србије у Аргентини Јела Баћевић.

Вечерас се играју 22 утакмице 2. кола фудбалске Лиге Европе. Један од ових сусрета, дуел из Франкфурта, можете директно да пратите на првом телевизијском каналу РТС-а, као и на медијској платформи РТС планета.

На тениском турниру у Пекингу, два српска представника играће рано ујутру по нашем времену мечеве чевртфинала. Филип Крајиновић за ривала има Мартина Дел Потра, док се Душан Лајовић састаје са Енглезом Едмундом.

На тениском челинџеру у Алмати, у Казахстану, нова победа Николе Милојевића - у два сета савладао је Холанђанина Грикспора, док је Кецмановић завршио такмичење, од њега је - такође у два сета - био бољи Истомин, репрезентативац Казахстана.

Све је спремно за нову серију Кроса РТС-а, наша екипа стигла је у Зајечар, који је прва станица овогодишњих атлестких дешавања у организацији наше куће. 

То су тек неке од тема данашњег Спортског журнала Радио Београда 1.

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво