Спортски журнал

Одбојкаши Србије допутовали су у Торино на завршницу Светског првенства. Трећа фаза шампионата игра се од 26. до 28. септембра. Наши ривали на путу до полуфинала биће селекције Пољске и Италије.

На свечаности у Лондону Светска фудбалска федерација за најбољег играча планете прогласила је Луку Модрића. Најлепши гол, по мишљењу жирија састављеног од капитена и селектора репрезентација широм света, постигао је Салах.

Триатлонка Вида Медић, без премца у Србији у овом спорту, постала је и првакиња Балкана, на такмичењу одржаном на Охридском језеру, у Македонији.

У поводу 70 година постојања Атлетског савеза Србије, у нашем главном граду одржан је балкански атлетски конгрес, уз присуство челних људи европске и светске федерације. 

Српски аутомобилиста Душан Борковић извинио се данас што је "насео на провокацију" у Монци и ударио навијача због чега је дисквалификован, али истиче да је једноставбно био принуђен да се брани и да је уверен да би то на његовом месту урадио сваки Србин. Ово је, поред осталог, Борковић изјавио на данашњој конференцији за медије.

Из тениса - Олга Даниловић и Ивана Јорович пласирале су се у друго коло турнира у Ташкенту, док је Бојана Јовановски после првог меча завршила такмилчење. Поражена је и Александра Крунић, на турниру у Вухану.

Женска рукометна репрезентација Србије прекјуче је почела припреме, под вођством селектора Љубомира Обрадовић. Увежбавају се за утакмице које их очекују у периоду између 29. новембра и 16. децембра.

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво