Ноћни програм - Путовање до угла

На какве занимљиве људе, приче и дешавања можемо да наиђемо док путујемо од угла до угла?

Наши саговорници су глумци Нада Мацанковић и Миљан Прљета, аутори представе „Амрел за двоје", по текстовима Александра Поповића. Треће извођење „Амрела за двоје" могли смо погледати у суботу, 22. септембра, у независном театру Ле Студио, у Београду.

Са Надом и Миљаном разговарали смо о томе како је настала представа, осмишљена првобитно за улично играње, о текстовима Аце Поповића, о истраживачком процесу током стварања упечатљивих, живописних, топлих ликова двоје људи који раде и срећу се на пијаци.

Миљан нас је упознао и са интернет емисијом „Марш'утари", коју је осмислио и снима заједно са Љубицом Прљетом, Аном Радојичић и Марјаном Апостоловићем. Четворо путника - „марш'утара" нам на ведар, занимљив, информативан начин откривају бројна лепа места за излет и одмор широм Србије.

Уредница и водитељка емисије: Хана Гадомски.

број коментара 0 пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]