Спортски журнал

У Бакуу, главном граду Азербејџана, од данас до 27. септембра одржава се сениорко првенство света у џудо спорту. Прва представница Србије на татамију већ првог дана биће Милица Николић, у категорији до 48 килограма.

Од данас до недеље, у Лакташима, у Републици Српској, одржава се АБА Супер куп у кошарци. Учествује осам екипа из региона - Партизан од 18 часова игра са Морнаром из Бара, док се од 20 часова састају подгоричка Будућност и Игокеа.

Из тениса - у другом колу турнира у Мецу, Филип Крајиновић за ривала има француског тенисера Жила Симона, овај сусрет почиње у 16 часова. У четвртфиналу турнира у кинеском граду Гвангжу, Александра Крунић игра са америчком тенисерком Бернардом Пера.

Вечерас се игра чак 24 утакмице првог кола Лиге европе у фудбалу. Сусрет између Олимпијакоса и Бетиса моћи ће да прате и наши гледаоци, посредством Првог канала Медијског јавног сервиса и платформе РТС планета.

Одбојкашке вести данас су везане за европске и светске аеродроме, јер су и мушка и женска репрезентација у знаку путовања. Мушкарци су из Барија, преко Милана и Софије, допутовали у Варну, где сутра од 16 часова играју утакмицу друге фазе Светског првенства са Француском. Даме, после пријатељских утакмица са Турском, из Истанбула управо путују ка Јапану. Ујутру стижу у Фукуоку, потом ће се неколико дана припремати у Хофуу, да би своје утакмице Светског првенства играле у Хамамаци.

Ово је тек део садржаја данашњег Спортског журнала, пратићемо и остале актуелности из земље и света.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи