Спортски журнал

Мушема Лиге шампиона поново је у Београду, овога пута на стадиону `Рајко Митић`. Истински спектакл вечерас на терену нашег најтрофејнијег клуба, Црвена звезда на старту елитног такмичења очекује екипу Наполија, коју са клупе води прослављени стручњак Карло Анћелоти. Адути црвено-белих, међутим, ипак су у нашем тренеру Владану Милојевићу, његовој тактици и играчима који су спремни и буквално да оставе срце на терену. Анћелоти је Звезду назвао `фасцинантним аутсајдером`, што је можда и реална дефиниција за групу у којој су још и Ливерпул и Пари Сен Жермен, али извесно је да се наш шампион неће тако лако предати. Утакмица, уз пренос на програму Радио Београда, почиње у 21 час.

Овој сусрету претходи дуел омладинаца два клуба, у Лиги шампиона за младе тимове. Црвено-бели полетарци у 16 часова угостиће ривала са Апенинског полуострва на стадиону Чукаричког, на Бановом брду, који ће бити и стални терен даровитих српских фудбалера у омладинској Лиги шампиона. Предвођени тренером Братиславом Живковићем, голгетером Његошем Купусовићем и другим `бисерима`, дечаци ће дати све од себе да направе сјајну увертиру за вечерашњи дуел сениорских тимова, али и покажу каква је будућност фудбалског клуба са доњег дела Топчидерског брда.

 

Шампион Србије у нашем најмасовнијем такмичењу играће са Динамом у Врању, док ће Партизан, бранилац трофеја Купа Србије, гостовати у Лазаревцу, трећелигашу Колубари. То су рек два од парова шеснаестине финала, који су данас извучени у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.

 

Обављају се последње припреме за овогодишње такмичење у Крос серији РТС, наша екипа данас се налази у Шапцу.

Најбољи одбојкаши Србије играју важну утакмицу у Барију, са селекцијом Русије, која је врло битна за пласман у групи, на Светском првенству. Пратимо и остале информације из света спорта, које до 16 часова стигну до наше редакције.

 

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи