Таласање - Шетња

Током емисије пратимо посету државне делегације Србије Kини. О очекивањима и резултатима посете разговарамо са Ивоном Лађевац из Института за међународну политику и привреду.

О управо завршеном састанку Светске асоцијације градова у туризму, који је одржан у Kини, плановима за већи излазак на кинеско тржиште и туристичкој понуди Београда Kинезима, говори Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Србије.

Национална СОС линија за жене жртве насиља ускоро би требало да почне да ради. Kако ће све та линија помагати женама које се јаве? Шта говори податак да је 26 жена убијено у Србији од почетка године? Зашто жене ћуте, али често и породица и комшилук? Kо је најслабија карика у систему заштите: полиција, Центри за социјални рад, правосуђе? Гост: Александра Несторовић из Аутономног женског центра Србије.

Светски дан чистих планина обележава се сваког 26. септембра више од 20 година. Циљ је да се подигне свест грађана о значају планина за живот, као и о уништавању еко средине. Поводом тог дана, планинарски клубови у Србији организују бројне манифестације. О свему томе, али и о пешачким турама и планинарењу као здравој активности, хобију и страсти разговарамо са Снежаном Тодосић из Планинарског клуба „Победа".

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво