Ноћни програм - Међу световима свет

Настављамо причу о арт-терапији у којој се користе различити видови уметности као што су сликање, писање или плес како би се лакше завирило у себе и упознале и прихватиле мисли, осећања и сензације.

Наша гошћа биће Хана Стаматовић која је уцитељица Open Floor (Отворени подијум), мастер психологије и психотерапеуткиња. У свом практичном раду који је усмерен на везу тела и ума Хана комбинује знања из конструктивистичке психотерапије, гешталт праксе, соматских доживљаја и телесне психотерапије. Њена најновија радионица носи назив "Поверење у непознато" која се бави оснаживањем поверења; поверења у другог и у глас сопственог срца.

Наша ће нам гошћа објаснити како покрет и плес могу допринети личном расту и развоју, као и за које појединце и/или проблеме је овај приступ најефикаснији.

У другом сату емисије наше линије 011/322 50 99 И 011/322 52 99 отворене су за све оне људе који нас слушају, прате и који су спремни да поделе са нама нека своја размишљања.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

број коментара 0 пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]