Спортски журнал

После очекиване, убедљиве уводне победе над селекцијом Јужне Африке, ватерполо репрезентација Србије данас у 17 часова и 3о минута игра са Сједињеним Америчким Државама, у другом мечу Светског купа

Одбојкашка репрезентација Србије такође иде на мегдан Американцима, и то од 20 часова и 30 минута. То је и први сусрет нашег државног тима на Светском првенству. Хоће ли Бари поново бити таличан нашим спортистима?

Наши најбољи кошаркаши отпутовали на Крит, где сутра вече играју са селекцијом Грчке, утакмицу до које им је- како сами кажу- веома стало.

У поводу Олимпијских игара младих у Буенос Ајресу, Олимписки комитет организовао пријем на коме је угостио родитеље младих такмичара, представнике школа чији су ђаци и клубова у којима тренирају.

Српски скијаш Марко Вукићевић освојио је нову медаљу, и то сребрну, на Јужноамеричком купу у Чилеу.

Најављујемо и две лепе и атрактивне манифестације које нас очекују за викенд - о Европском првенству у традиционалном каратеу говори прослављени Владимир Јорга, док ће Драгон фестивал и првенство Србије на Ади Циганлији у древном спорту драгон боуту најавити репрезентативка Ана Дудуковић.

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво