Гости из прошлости

Гледање телевизијског шоу програма Дина Мартина шездесетих година у Сједињеним Америчким Државама био је један од најважнијих породичних ритуала у недељи. Мушкарци су желели да личе на њега и усвоје неку од шала којим би се касније удварали женама, а оне су хтеле да их освоји баш неко попут тог неодољивог шармера.

За сараднике и за публику која га је гледала на малим екранима, у биоскопима или из сепареа клубова важио је за великог љубитеља музике, алкохола и жена. Они који су га боље познавали, који су се иза сцене или на терену за голф смејали са њим, сматрали су да је оригиналан и недокучив. За себе је говорио: "Желим да ме се људи сећају као стварно доброг забављача, који их је засмејавао и уз ког су уживали. Желим да мисле - био је фин момак, радио је прилично добро и волели смо га."

Непретенциозно и ноншалантно, у "Госте из прошлости" долази нам холивудска звезда, певач, глумац и забављач - Дин Мартин.

Текст припремила: Милица Ђилас

Гости из прошлости Гости из прошлости

Autor:
Стална екипа емисије: драмски уметник Милан Милосављевић, музички уредник Радмила Дујаковић, организатор Милена Борчанин и уредник Мирјана Блажић.

"Гости из прошлости" - мале приче о великим људима и vice versa. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво