Новости дана

Председник Србије Александар Вучић започео је дводневну посету Косову и Метохији обиласком Зубиног Потока. Очекује се да уследи и обраћање председника на Газиводама. Првог дана посетиће и село Ибарско Постење, Лешак и Лепосавић. Увече се састаје с политичким представницима Срба у Звечану.

Интонирањем химне "Боже правде" и традиционалним бацањем шапки у ваздух, испред Дома Народне скупштине завршена је промоција најмлађих официра Војске Србије. Присутнима су се обратили председник Србије Александар Вучић, као и начелник Војне академије Мирослав Талијан и једна од најбољих међу кадетима Војне академије Маша Илић.

Немачка канцеларка Ангела Меркел, која је допутовала у прву званичну посету Македонији, поручила је грађанима да могу и треба сами да одлучују о будућности своје државе. То може да буде чланство у НАТО И ЕУ ако референдум од 30. септембра буде успешан, рекла је Ангела Меркел, али је и додала да има и одређених предуслова да би се то испунило, преноси МИА.

На Међународном турниру метропола, који се одржао у Москви од 2. до 8. септембра, град Београд су представљали ученици Математичке гимназије и освојили осам медаља. Екипа града Београда освојила је другу екипну награду на главном такмичењу у конкуренцији 33 екипе из 27 земаља са четири континента.

Уредник и водитељ: Наташа Ракетић 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво