Ноћни програм - Међу световима свет

У емисији ћемо угостити психотерапеута др Владимира Милетића, координатора Удружења за унапређење менталног здравља, са којим ћемо наставити раније започету причу о свесној усмереној пажњи или Mindfulness-у. Који су разлози за њену растућу популарност која се описује као револуција, као нови облик опсесије, као дива популарне психологије?

Ушла је у вртиће и образовне установе и у спрези са креативношћу доприноси упознавању и контроли осећања. Како може помоћи у процесу психотерпије, како терапеутима тако  и клијентима? Које су предности свакодневног практиковања пуне свесности и да ли је предуслов усвајање будистичке филозофије? Ово су само нека од питања за нашег госта кога ћемо замолити и да нам и практично покаже неку од техника медитације.

У другом сату су наши телефони  011/322 50 99 и 011/322 52 99 отворени за оне наше храбре слушаоце који су спремни да поделе са нама своје приче и обогате наш, међу световима свет.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог

број коментара 2 пошаљи коментар
(среда, 12. сеп 2018, 11:51)
lana [нерегистровани]

zanimljiva emisija

hvala vam na nocnom programu od svih koji radimo trece smene u dijaspori!!! uvek imate i dobre goste i dobru muziku. i cenite svoje slusaoce :) ovo je bila bas kul tema i gost koji ume da zarazi svojim entuzijazmom. trebalo je da nam preporuci knjige o tome i steta sto nekada ne ostavite ove goste i tokom drugog sata da porazgovaraju sa slusaocima. posto je ovo za nas nova stvar ima sta da se pita.

(среда, 12. сеп 2018, 11:15)
anonymous [нерегистровани]

moze jos

super tema i super gost.

Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]