Таласање - Шетња

По оцени чланова Америчке привредне коморе, услови за пословање у Србији могу се побољшати уређењем парафискалних намета, јавних набавки, релаксирањем девизних прописа и системском реформом Пореске управе. Гост Амалија Павић, заменик извршног директора Америчке привредне коморе.

Завод за хитну медицинску помоћ у Нишу примаће убудуће у амбулантама само хитне случајеве, док ће остали грађани морати да се обрате за помоћ лекарима опште праксе, јер су анализе показале да 95 одсто случајева нису хитни. Колико често грађани злоупотребљавају хитне медицинске услуге, за наш програм говори Горан Миливојевић - интерниста хематолог Ургентног центра Србије.

Недавно завршен Самит Африка-Кина у Пекингу сматра се једним од најважнијих међународних скупова одржаних ове године. На скупу је потврђено да Кина остаје највећи појединачни инвестор у инфраструкуру Африке. Готово истовремено рударско топионичарски басен Бор је за стратешког партнера добио кинеску компанију Зи Ђинг чиме се наставља улагање кинеског капитала у српску привреду. О изазовима такозване кинеске алтернативне глобализације Катарином Закић из Института за међународну политику и привреду разговарала је Јелена Видић.

Уредник и водитељ: Дијана Иванов Кадић

Слика са насловна стране: Амалија Павић  

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво