Спортски журнал

Мушема Лиге шампиона први пут је стигла на стадион Црвене звезде, откад ово такмичење нови тај назив. Фудбалери `црвено- белих` играју прву од две утакмице са екипом Салцбурга вечерас од 21 час. уз жељу да остваре резултат који би могао да буде солидан капитал за реванш у Аустрији. Ривал из Моцартовог града већ годинама настоји да се пласира у завршницу елитног европског фудбалског такмичења, улаже у то велики новац,а  Звезда ће покушати да његовим играчима сасече крила``, додуше без помоћи публике на нашем највећем стадиону. УЕФА је, ипак, дозволила да се постави велики видео-бим у близини помоћног терена, иза јужне трибине, па ће делије дати све од себе да се њихов глас чује на терену, као знак подршке у важној европској утакмици. Подсетимо да Црвена звезда већ има загарантовано место у групном такмичењу Лиге Европе, евентуалне победе над Салцбургом донеле би им остварење снова- пласман у Лигу шампиона.

Наша најтрофејнија репрезентација без сумње је она у ватерполу. Данас је одржана конференција за медије, на којој је саопштено да су анулирани сви дугови, исплаћени играчи, представљени припреме и циљеви у другој половини олимпијског циклуса. На пут су јутрос кренули наши најбољи кајакаши, њих деветнаесторо, у сусрет Светском првенству у Португалу. Данас ћемо чути једног од наших представника, Марка Новаковића, специјалисту за дисциплину К-1 200 метара.

У емисији говоримо и о баскету 3x3, уз осврт на такмичење на Тргу републике у Београду и уз најаву турнира у Соко штарк Арени, који се одвија од 24. до 27. августа, о томе прича Горан Грбовић, вршилац дужности директора ове дворане.

Уредник и водитељ Жељко Стефановић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво