Новости дана

У финалу Мастерс турнира у Синсинатију, Новак Ђоковић вечерас игра против Швајцарца Роџера Федерера. Меч почиње у 22:00, а пренос је на нашој телевизији. Ђоковића каже да га мотивише чињеница да је турнир у Синсинатију, једини из Мастерс серије који никада до сада није освојио. Вечерашњи меч је 46. дуел Ђоковића и Федерера - наш тенисер је забележио 23 победе, а Швајцарац једну мање.

Због смене туриста и повратка радника из Западне Европе са годишњих одмора, појачан је прилив возила на граничним прелазима у правцу Мађарске и Хрватске. Колона аутомобила испред Хоргоша дуга је око три километра. На излаз из Србије чека се око 4 сата, а потом још толико на улаз у Мађарску, јер је зона између две земље попуњена возилима. Око 80 аутобуса чека у колони више од 10 сати испред прелаза Реске да би ушли у Мађарску. На граничном прелазу Прешево возила се задржавају до четрдесет пет минута на улазу и излазу из земље. На осталим граничнм прелазима задржавања су краћа.

На данашњи дан пре 104 године одиграла се прва и једна од најзначајнијих победа српске војске у Првом светском рату - победа у Церској бици. Код Спомен комплекса у Текеришу одржана је и државна церемонија.

 

Уредник вести: Небојша Николић.

Новости дана уређује и води: Мирослав Војводић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво