Таласање - Шетња

Који су критеријуми на основу којих се један град оцењује као најбољи за живот. Лондонски “Економист” сваке године ради ту врсту истраживања. Први пут, од како се прави таква листа, на првом месту је један европски град- Беч. Да ли је 82-га позиција Београда добар или лош пласман. Како га побољшавати  приближити се друштву најбољих чућемо од Слободана Зечевића, научног саветника Института за Европске студије.

Каква је будућност електричних возила у Србији. Има ли наша земља капацитета да испрати светске трендове које диктира потреба очувања животне средине. У Србији тренутно има само 128 регистрованих електричних возила. Да ли је држава спремна на субвенције на шта је обавезују европски стандарди? Како прилагодити домаћу регулативу. Са професором машинског факултета Милошем Петровићем разговара Миленко Марковић.

Изложба "Испричаћу ти причу" ауторке Тимке Алихоџић из Археолошког музеја Задра отворена је синоћ у галерији "Карст" у Музеју Јована Цвијића. Поставка говори о становницима Јадера - четири гроба са више од 80 предмета који сведоче о животима становника античког Задра. Детаљније у причи Јоване Обренић.

Уредник и водитељ -  Оливера Стајић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво