Новости дана

Градоначелници десет општина са српском већином на Косову и Метохији позивају председника Александра Вучића у отвореном писму да не одустаје  од борбе за праведно, компромисно и одрживо решење. Најављују подршку сваком решењу које би значило више права за Србе, безбедније окружење за грађане, очување српских светиња и омогућило бољи економски положај нашег народа, ми сви подржати, па било то разграничење, корекција или нешто треће.

Нова пројекција бруто домаћи производа - 4 одсто, уместо досадашњих 3,5, саопштила гувернер Јоргованка Табаковић. Представљајући извештај о раду у протеклих шест година, откако је на тој функцији, Табаковићева  је навела  да ће учешће инвестиција у БЕ-ДЕ-ПЕ-у у овој години прећи 22 одсто, што је - како каже - један од доказа одговорне економске политике.

Италија - Број погинулих у рушењу надвожњака порастао на 37, повређено 16 особа. Италијански премијер Ђузепе Конте најављује темељну истрагу о узроцима трагедије.

Министарство саобраћаја и грађевинарства наложило ванредни инспекцијски надзор над свим мостовима у Србији дужим од 100 метара.

Вечерас почиње 16-ти Beer Fest. На три бине - 63 концерта. Организатори очекују око пола милиона посетилаца из земље и иностранства.

У другом колу Мастерса у Синсинатију, Новак Ђоковић против Француза Адријана Манарина.

Уредник и водитељ - Наташа Ракетић

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

“Новости дана”, централна информативна емисија Првог програма Радио Београда емитује се од јесени 1958. године. Још од тада, представља релевантан и свеобухватан преглед најважнијих информација и догађаја из земље и света. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи