Караван

Уместо 1.000, одборници ваљевске Скупштине ће за рад у комисијама добијати три или пет хиљада динара и то „зато што читају скупштински материјал“. Многи људи читају, али мало је оних који знају да читају. Ми знамо. Нарочито између редова.

Власници тематског парка у француском градићу Ле Епесесу одлучили су да вране, познате као интелигентне птице, искористе. И, уместо да лете около и праве неред, запослени у парку су их ухватили и истренирали да чисте парк. Чак и вране могу да се науче да чисте парк. Можда би требало позвати запослене у парку француског градића да дођу код нас, да науче неке наше суграђане, бар да не остављају смеће по парковима.

Трогодишња девојчица Офелија Морган Дев проглашена је најпаметнијим дететом у Великој Британији, с коефицијентом интелигенције 171. Са три године зна бројеве, боје и абецеду. Неке наше јавне личности не могу да се похвале оволиким знањем.

У Црвеној звезди верују да ће вечерас у Трнави исправити пропуштено и пласирати се у плеј-оф Лиге шампиона. У човековој је природи да се нада док је жив. Али залуд нада ако нема рада. 

Радио Београд 1, 14.05

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво