Таласање - Шетња

Током овог месеца почињу преговори о висини минималне зараде. Да ли је реалан предлог појединих синдикалних организација да се убудуће основна зарада усклађује са минималном потрошачком корпом? О томе разговарамо са Душком Вуковићем, потпредседником Савеза самосталног синдиката Србије.

Жене старије од 45 година представљају трећину укупног броја незапослених жена, показују подаци Националне службе за запошљавање. Да ли им је старосна доб препрека да дођу до запослења или им већ стечено знање представља предност у тражењу посла? Каква су искуства удружења "Жене на прекретници" које организује радионице и саветовалишта не теме психолошке подршке, правне помоћи, комуникација, финансија и предузетништва?

Према незавничним најавама од следеће недеље очекује се највећа концентрација полена амброзије.

Стручњаци упозоравају да би сви који су алергични требало да почну са коришћењем преписане терапије. Како се код нас уништава полен овог корова чућете од Мирјане Митровић, руководиоца за праћење мониторинга алергеног полена Агенције за заштиту животне средине.

Могу ли мања места у Србији да буду довољно атрактивна у привлачењу већег броја туриста? За разлику од многих крајева наше земље који су увелико развили своју понуду, Сврљиг је тек на почетку. Колико је још посла остало да се уради како би се повећао број посетилаца?

Уредник и водитељ Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво