Ноћни програм - Међу световима свет

Ноћас ћемо говорити о летњем распусту као извору стреса и/или радости. Наше гошће биће психотерапеут Јелена Вукичевић и специјални педагог Јелена Ивановић из Едуко центра за лични и професионални развој. Као део тима професионалаца који годинама ради са децом и младима наше гошће моћи ће да помогну родитељима да разјасне своје дилеме и смање страхове у вези са летњим распустом.

Да ли и када дозволити деци да иду на летовање без родитеља? Како одржати контролу и контакт а не „гушити" дете непрестаним звањем телефоном? Како  заједничко летовање учинити пријатним за целу породицу? Ово су само нека од питања која ћемо разматрати у првом сату емисије.

У другом сату су отворене две телефонске линије за наше слушаоце 011/322 50 99 и 011/322 52 99 који желе да се укључе у емисију са својим коментарима и предлозима, али и са жељом да испричају нешто о себи.

Аутор емисије је клинички психолог Бранка Кордић 

број коментара 0 пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]