Таласање - Шетња

Најновије истраживање у САД показало је да 97 одсто људи пере руке погрешно, што је проблем који може довести до ширења бактерија на друге предмете, а онда и друге особе. Наша гошћа, др Бранка Лазић, начелница службе опште медицине ДЗ Стари град говориће о хигијени као значајном фактору доброг здравља.

Нова књига за децу Весне Алексић, „Сазвежђе виолина", повод је за разговор са ауторком о дечијој књижевности и о користи читања за живот.

Најављено смањење пореза на зараде је помоћ за привреду, а може да се одрази и на раст плата, сматрају стручњаци. О томе разговарамо са професором Економског факултета Сашом Ранђеловићем.

Чућете које ће пројекте реализовати добитници средстава које је јуче доделило Министарство животне средине. Заштита птица, производња органских средстава за хигијену, едукација младих, само су неки од њих.

У оквиру Европске године културног наслеђа, у ЕУ инфо-центру у Београду отворена је прва изложба селфија у Србији на тему европске културне баштине. Kонкурс је део кампање коју организују београдски ЕУ инфо-центар и ЕУ инфо-кутак из Новог Сада и Ниша, како би промовисали места српске и европске културне баштине.

Са вама је Мирјана Никић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво