Караван

Док је амерички председник Доналд Трамп јуче говорио како има пуно поверење у америчке обавештајне агенције, светла у Белој кући су се на кратко угасила… А онда су се видела тамо далеко. На крају тунела.

Будванска полиција ухапсила је шведске држављане који су у понедељак увече у Будви брутално претукли држављане Норвешке... За Швеђане се поуздано сазнало да су пореклом са Балкана, а одакле су  Норвежани, показаће истрага.

Једна службеница у полицијској станици у Власотинцу је, незаконито и мимо овлашћења, тражила од власника возила да напише изјаву у којој ће забранити да снаја, супруга његовог сина, управља возилом, иначе неће хтети да региструје возило... Како је кренуло, још мало па нам неће дозвољавати прељубу ако не напишемо изјаву да се одричемо брачног статуса.

Младен Крстајић ће, по свој прилици, остати селектор фудбалске репрезентације... Али, нема везе,Француска је ипак победила Хрватску!

Радио Београд 1, 14.05

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]