Ухвати дан

06:30 Догодило се на данашњи дан, 07:00 Вести, 07:05 Добро јутро децо, 08:00 Вести, 08:05 Српски на српском, 08:15 Гост јутра

Први радни дан ове седмице почињемо добрим вестима из спорта:

Новак Ђоковић је освојио четврту титулу на Вимблдону. У финалу је победио Јужноафриканца Kевина Андерсона. Након овог тријумфа Ђоковић се враћа међу првих десет на АТП листи.

Од почетка месеца у Националном центру за контролу тровања ВМА збринуто је пет пацијената због тровања печуркама које су брали у природи. Kоје су добре за исхрану, а како препознати отровне гљиве? Шта треба знати пре брања гљива? - за Ухвати дан говори Душан Вучић из Гљиварског друштва Ниш.

Национална алијанса за локални и економски развој недавно је предложила 5 нових правила која се односе на рад паушалаца. О томе говори Миливоје Јовановић из НАЛЕД-а.

У оквиру пројекта " Узбудљивих година", наша телевизија почиње емитовање емисије "ТВ лица - ТВ ствараоци" у којој ће гледаоци имати прилику да чују бројне анегдоте и приче о телевизији које причају позната ТВ лица РТС-а. Тим поводом наш гост је аутор Тања Петернек Алексић.

Наши репортери који су протеклих дана пратили Еxit на Петроварадинској тврђави, шаљу причу са посетиоцима о утисцима са овогодишњег музичког фестивала.

Уредник и водитељ емисије je Наташа Ракетић.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се