Таласање - Шетња

Већ шест година Истраживачка станица Петница интензивно развија програме за студенте на основним и постдипломским студијама. Пре свега због методе рада, али и захваљујући лабораторијама и модерној опреми, Петница је постала важно место на светској мапи образовних институција. Овог лета организовано је неколико занимљивих научних програма намењених студентима из ииностранства, биће одржан и Петнички међународни камп, а предавачи и ментори на овим школама су стручњаци из целог света. Наш гост је Никола Божић, програмски директор ИС Петница.

Пети самит  Западног Балкана у оквиру Берлинског процеса одржава се 9. и 10. јула у Лондону, а главне теме су унапређење економске стабилности, безбедности и политичке сарадње. Саветник у Привредној комори Србије  за економске односе са иностранством, Ненад Ђурђевић, говориће о значају повезивања привредних комора у региону, што је једна од тема овог скупа.

Како временске прилике утичу на овогодишње усеве и шта мучи пољопривреднике ових дана,  објасниће нам Иван Јовановић, новинар Радио Београда.

Летњи програм у Југословенској кинотеци почиње 9. јула, а уредништво је одабрало 60 филмова који ће се приказивати у два вечерња термина. Овај програм најавиће Марјан Вујовић, управник Кинотеке.

За најновије информације са  тениског турнира у Вимблдону и Светског фудбалског првенства задужени су новинари спортске редакције Радио Београда.

Са вама  је Мирјана Никић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи