Таласање - Шетња

"Чувари златног руна 2 - Приче Хомоља и Звижда" - о другом делу збирке кратких прича са митолошким садржајем, посвећених очувању културног идентитета Хомоља, говори један од аутора и уредник издања Јована Дишић.

"Звук и заједница: Рок музика и судбина запада", о вези рокенрола и савремене мејнстрим културе говори Александар Гајић, историчар, аутор истоименог научног истраживања и књиге,

"Ослободи ме", савремени писци као аутори текстова у рок музици, говори Дејан Стојиљковић, аутор "Константиновог раскршћа" и серијала "Дуге ноћи и црне заставе", али и аутор текстова за песме "Ослободи ме" и "Друга Троја", које ће као мултимедијални бонус изаћи на носачима звука у следећим литерарним остварењима овог писца.

О понуди сезонских послова и могућностима зараде, као и о обукама и програмима запошљавања разговарамо са Десанком Михалиовић-Ковач из Националне службе за запошљавање и Катарином Гајин из Инфостуд - Послонаута.

Фестивал јапанске поп културе "Јапанизам" је прилика да ближе упознамо Јапан и јапанску културу. Саговорник на ту тему је Вишња Грочић из српско-јапанског друштва "Сакура бана".

Аутори и водитељи: Аца Селтик и Тања Зељковић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво