Спортски журнал (Фудбалушка)

Још једно издање специјализованог мундијалског магазина Радио Београда 1, уз кога одбројавамо сате до почетка одлучујуће утакмице репрезентације Србије за улазак у осмину финала Светског фудбалског првенства у Русији. Дуел са селекцијом Бразила, подсетимо, игра се од 20 часова, уз пренос на нашем програму, као и на Првом тв каналу Медијског јавног сервиса Србије, односно на мултимедијалној платформи РТС планета.

Неће бити нимало лако изабраницима Младена Крстајића, за пласман у 16 најбољих неопходна је победа над сјајном јужноамеричком репрезентацијом, предтставницима земље у којој и младо и старо игра фудбал, где се и буквално живи за `најважнију споредну ствар на свету`. Уз остале, чућемо Дејана Рамба Петковића, који је у земљи кафе оставио упечатљив траг и дан-данас га сматрају истинским божанством, као ретко кога са европског тла.

Слушаћемо и последња упутства нашег селектора, затим капитена Александра Коларова, ту су и размишљања наших некадашњих репрезентативаца Душана Савића и Милована Ђорића, затим судијског експерта Милана Караџића, као и младог глумца, омиљеног у Русији, Милоша Биковића.

Чућемо и више анкета са љубитељима фудбала, како онима у нашој земљи, тако и директно са Црвеног трга, где има доста наших навијача са свих страна, из Смедерева, Јагодине, Врбаса, Требиња, Куршумлије и других градова.

Репортери из Русије, као и свих претходних дана, биће Владе Радичевић и Милан Биговић.

 

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

 

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво