Спортски журнал (Фудбалушка)

Још два дана дели нас од расплета ситуације у групи Е на Светском првенству у Русији, где се за директан пласман у осмину финала репрезентација Србије бори с најбољом селекцијом Бразила. У сусрет утакмици која се игра од 20 часова и преносићемо је на радио и тв програмима наше куће, као и на мултимедијалној платформи РТС планета, послушаћемо прилоге наших репортера Владета Радичевића и Милана Биговића - они данас лете за Москву где ће се играти преломни меч наше групе.

 

Уз остале, чућемо Александра Митровића и Владимира Стојковића са јутрошње конференције за медије, затим тренера у нашем стручном штабу Милана Раставца, затим једног од потпредседника ФСС-а Саву Милошевића, као и симпатичне `звучне медаљоне`, у виду разговора са Милошевићевим сином и наследником Савиног клупског колеге Драгана Ћирића, који су обишли експедицију Србије у Светлогорску. Наших навијача свуда има, ведри су, уносе позитиван дух и исте такве вибрације - овога пута чућемо српског фана из Берлина, који је превалио велики пут да гледа своје и наше љубимце.

Ту је и разговор с Миланом Обрадовићем, нашим интернационалцем, сада и тренером у нашој репрезентацији, који је током каријере играо и за московску Локомотиву, као и са овдашњим стручњацима из света фудбала, који ће бити у прилици да оцене досадашњи квалитет приказаног фудбала на Мундијалу.

За Фудбалушку говоре и фудбалски тренер Дејан Ђурђевић, дугогодишњи саветник у амбасади Бразила Љубомир Орловић, затим незаборавни голгетер  Душан Савић, као и бубњар Рибље чорбе Вицко Милатовић, који је- са бендом састављеним од чланова музичке школе `Мастер Бластер`- објавио албум под називом `Приручник за мале фудбалере`, са 12 песама, од којих је тема `Напред Србијо` проглашена за навијачку химну. 

Чућемо и низ актуелности везаних за највећу смотру фудбала, као и занимљивости из историје Мундијала. О најважнијој споредној ствари на свету и учинку наше репрезентације, уз најлепше жеље, говориће позната имане нашег јавног, уметничког и културног живота.

Један од највећих виртуоза на харфи Александар Болдачев учествовао је у свечаном програму отварања Мундијала у Русију. Овог поподнева чућемо га у разговору с нашом колегиницом Светланом Младеновић.

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво