Ноћни програм - Међу световима свет

Тема емисије је логосинтеза. Са овим лако разумљивим системом личног развоја који се користи у психотерапији и саветовању али и као техника самопомоћи, упознаће нас психолог и психотерапеут Урош Рајаковић. Он ће нам објаснити како ова техника може допринети да се ослободимо страхова, траума, терета туге или физичких болова, као и негативних уверења. Разговараћемо и о творцу логосинтезе и бројним књигама које је написао.

У неколико последњих емисија желели смо да упознамо наше слушаоце са неким системима, моделима и/или техникама као што су реики, миндфулнесс (свесна пажња и присутност), логосинтеза, у овој емисији, и разлозима за њихову интеграцију у рад на себи. Жеља нам је да вам представимо њихове могућности и ограничења, али никако да их промовишемо као доктрину, религију, догму, нити замену за професионалну помоћ, било психолошку или медицинску.

У другом сату емисије позивом на следеће бројеве телефона 011/322 50 99 и 011/ 322 52 99 даје могућност нашим слушаоцима да се директно укључе у програм како би потражили неке нове могућности за решење психолошке проблема или дилема. Могу и одговорити на питање које се поставља на самом почетку другог сата.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво