Новости дана

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић одржао је седницу Координационог тима за усмеравање и усклађивање свих активности везаних за утврђивање обима и висине штете настале као последице елементарне непогоде.

Председник Србије Александар Вучић примио је подсекретарку Уједињених нација и извршну директорку Канцеларије УН за пројектне услуге Грету Фаремо, са којом је разговарао о помоћи те Канцеларије конкретним развојним пројектима у Србији. Александар Вучић је нагласио да је стручна подршка УНОПС-а у реализацији тих пројеката од значаја за свеобухватне реформе у Србији, као и процес европских интеграција, саопштила је Прес служба председника Републике.

Данас је одржано тродневно полагање завршног испита за будуће средњошколце. Ђаци су најпре полагали тест из српског, односно матерњег језика, а сутра ће из математике, па комбиновани тест. Осмаци су од 9 до 11 часова решавали тест из српског, односно матерњег језика.

Влада Македоније упутила је Собрању предлог закона о ратификацији споразума са Грчком о имену, саопштено је после седнице владе, јавља "Макфакс". На Преспанском језеру званичници из Скопља и Атине су у недељу потписали договор који предвиђа решавање дугогодишњег спора око имена бивше југословенске републике, према којем би се она звала Република Северна Македонија. Влада Републике Македоније разматрала је данас и усвојила предлог закона о ратификацији коначног договора за решавање разлика како је наведено у резолуцијама Савета безбедности УН, престанак привременог споразума из 1995. године и успостављање стратешког партнерства између страна по предлогу Министарства спољних послова, наводи се у саопштењу владе.

Уредник и водитељ: Мирослав Војводић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво