Караван

На данашњи дан, пре тачно 27 година, направљен је највећи успех југословенског и српског фудбала када је Црвена звезда постала првак Европе победом над Олимпиком из Марсеља после пенала 5:3 у Барију. Некад било, сад се приповеда. Боље би било да наши фудбалски тимови данас више играју, а мање приповедају.

Суд у Холандији саопштио је да би посланици требало да признају неутрални, трећи пол, што је закључено у судској одлуци о особи која се не идентификује ни као мушкарац, ни као жена. Ми смо још увек у недоумици: да ли да признамо оне који се не изјашњавају ни као опозиција, ни као патриоте, а седе међу посланицима у Скупштини.

Природа се у околини некадашње чернобиљске нуклеарне електране невероватно развила, створио се својеврсни „рај на Земљи"- људи нема, а шуме су прелепе, реке и језера су чисти. Нажалост, рај на Земљи постоји само тамо где нема људи.

Радио Београд 1, 14.05

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво