Ухвати дан

06:03 Јутарњи дневник, 06:35 Догодило се на данашњи дан, 07:00 Вести, 07:05 Добро јутро децо, 08:00 Вести, 08:10 Српски на српском, 08:45 Каменчићи у ципели

На Дан Ћирила и Методија који се први пут обележава у Србији, са директором Народне библиотеке Стојан Трумић у Тителу Гораном Поповићем најављујемо шеснаесту Смотру ћириличне писмености.

У наменској индустрији Милан Благојевић радница која ради на одређено време, ако остане у другом стању, добија уговор на неодређено време. Чућемо  шта о тој иницијативи мисли Славица Ђукић Дејановић, министарка без портфеља задужена за популациону политику, а ви ћете имати прилику да у Питању јутра кажете да ли би било више беба када би било више оваквих предузећа.

У Варни код Шапца у току је Јагода фест, па ћемо од Ненада Томашевића чути како протиче, а у Нишу је у току Интернационални форум Социјална инклузија, тржиште рада, запошљавање. Са неким од учесника разговарао је Озрен Рашић. 

У програм ће нам се укључити  Бранислав Матић, председник удружења Хомер, који ће најавити десети Фестивал филмова за слепе и слабовиде.

Пред крај слушамо Каменчиће у ципели.

Са вама је Александра Младеновић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво