Новости дана

Упркос притисцима разних сила, успели сте да сачувате своју земљу, поручио је Александар Вучић на заједничкој конференцији са Илхамом Алијевим. Председник Србије се захвалио Алијеву на подршци територијалном интегритету Србије и додао да и Србија такође на том плану пружа подршку Азербејџану. Србија има велики значај за нас, високо ценимо Вучићеву политику, поручио је Алијев.

У Скупштини Србије у току је расправа о амандманима на Предлог закона о посебним условима изградње станова за припаднике снага безбедности у више градова. На Предлог закона поднето је 619 амандмана, од којих су надлежни одбор и влада прихватили 19. Станови ће се, на основу лекс специјалиса, градити у Врању, Краљеву, Нишу, Крагујевцу, Београду и Новом Саду по цени од највише 500 евра по квадрату, најавила је раније потпредседница владе Зорана Михајловић.

Лидери две најјаче италијанске странке, Лиге и Покрета "Пет звезда" - Матео Салвини и Луиђи ди Мајо - представиће поподне председнику Италије Серђу Матерели предлог и састав нове владе. Салвини је изјавио да се са Ди Мајом сагласио око састава нове владе и истакао да ниједан од њих двојице неће бити на положају премијера. Он, међутим, није открио ниједно име кандидата, напоменувши само да листа обухвата "неочекиване" предлоге.

Уредник и водитељ: Мирослав Војводић

Уредник вести: Марица Сердар

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво