Ухвати дан

06:03 Јутарњи дневник, 06:35 Догодило се на данашњи дан, 07:00 Вести, 07:05 Добро јутро децо, 08:00 Вести, 08:10 Српски на српском, 08:45 Каменчићи у ципели

Из садржаја емисије издвајамо:

Аутомобили старији од петнаест година ипак неће морати два пута годишње на техничке прегледе. Овом новом одлуком владе бавио се Миленко Марковић. 

На данашњи дан пре 120 година рођена је Десанка Максимовић. О њој и њеном стваралаштву слушамо у прилогу Радојке Шекуларац.

О пројекту обучавања жена са инвалидитетом у Лесковцу и Зрењанину слушамо у прилогу Данијеле Коцић, а са вама причамо у Питању јутра, има ли посла за жене са инвалидитетом?

У Чумићевом сокачету данас почиње Чумић фест. О програму ове четвородневне манифестације причамо са организатором Марком Срдановићем.

У Музеју Афричке уметности у Београду у току је изложба коју ће посетиоци моци да виде и у Ноћи музеја,  Лалибела-Јерусалим Африке,фотографкиње Гали Тибон.О томе али и осталим програмима намењењеним најмладјима у музеју са прелепом  баштом на Сењаку, са кустосом  Емилијом Епштајн је разговарала Милена Божовић Манић.

Будите са нама од шест до девет.

Уредник и водитељ је Александра Младеновић, а продуцент је Бојана Туфегџић.

број коментара 0 пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]