Спортски журнал

Сјајна утакмица виђена је у недељу на стадиону иза јужне трибине стадиона `Рајко Митић`. Дерби Супер лиге Србије између фудбалерки Црвене звезде и Спартака припао је `црвено-белим` дамама, које су - головима Катарине Ђорђевић и Миреле Тенков - освојиле три толико жељена бода и челно место на табели. О овој утакмици, наредној у Нишу са Машинцем, као и о предстојећем полуфинала Купа Србије, разговарамо са спортским директором ЖФК Црвена звезда Дарком Стојановићем.

На стадиону `Карађорђе` у Новом Саду од 18 часова игра се хуманитарна утакмица између некадашњих асова Војводине и ФИФпро селекције. Комплетан приход биће уплаћен у корист организације `Заједно за живот`, коју води Јован Симић, организатор овог сусрета заједно са Синдикатом професионалних фудбалера Независност.

Из кошарке - осврт на победу ФМП-а у сусрету с Партизаном, уз изјаве актера обе екипе. Сер Алекс Фергусон, после можданог удара, пробудио се из коме и нормално комуницирао са члановима породице. Помало невероватна вест у италијанским медијима - иако је Арсен Венгер, по одласку из Арсенала, и јавно рекао да је то његово `збогом` терену, новинари на Апенинима виде га као новог тренера - Наполија.

Душко Николић нови је тренер одбојкашког клуба Војводина, и званично је саопштено. Фудбалски сусрети јуниорских екипа региона Србије играју се данас у Старој Пазови, а у суботу нас на Ади Циганлији очекује шеснаести `Трофеј Србије` за дечаке рођене 2004. године из осам земаља. О томе говори инструктор у Фудбалском савезу Србије Жељко Миковић.  

Кад смо већ код младих снага, женска јуниорска репрезентација Србије у одбојци пласирала се на Европско првенство, које се од 1. до 9. септембра игра у Албанији. У сусрет сутрашњем жребу у Тирани, за `Спортски журнал` говори селектор Маријана Боричић.

Првом такмичарским делом- `Кроз Србију`, у петак почиње 28. Крос РТС-а, о коме говори његов оснивач Стеван Ковачевић.

Ову емисију данас уређује и води Жељко Стефановић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи