Доживети стоту

Данашње издање емисије биће реализовано уживо из чачанског Удружења пензионера. О акцијама, подршци људима трећег доба, културним и спортским манифестацијама сениора у граду на обали Западне Мораве сазнаћемо више од председника тог удружења Миладина Мића Савића и његових сарадника.

У емисији ће учествовати и помоћник градоначелника Града Чачка Владан Милић и директор Дома здравља др Александар Пајевић, као и пензионери из градске и сеоске средине Моравичког округа.

О значају обуке на рачунару говориће потпуковник у пензији Александар Саша Рашковић, а представиће се и чланови литерарне и музичке секције чачанског Удружења пензионера.

Емисију реализује екипа: тон мајстори Жарко Бован и Предраг Марковић, продуценти Срђан Манојловић и Весна Гемовић, музички уредник Драган Димић и уредник и водитељ Марина Стојадиновић.

„Доживети стоту", субота од девет и пет.

Радио Београд Један!

Насловна страна: Учесници емисије "Доживети стоту" у чачанском Удружењу пензионера 

Доживети стоту

Autor:
Марина Стојадиновић

Емисија "Доживети стоту" Првог програма Радио Београда већ двадесет две године доноси интервјуе и репортаже посвећене старијој популацији. У разговорима с истакнутим стручњацима из области социјалне политике, економије, медицине, културног, јавног и спортског живота, емисија се бави свим аспектима живота трећег доба. Осврће се на проблеме о којима се мало говори, даје психолошку подршку, корисне информације о томе где и када се може добити помоћ, али и указује на прикривено и отворено занемаривање старијих људи. Садржи и редовну здравствену рубрику која има информативни, едукативни и саветодавни карактер у вези са неком болешћу, стањем, поремећајем или сезонском епидемијом. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво