Таласање - Шетња

Музичка уредница Радио Београда 1 Катарина Епштајн је добитница повеље Удружења џез музичара за допринос развоју музичког стваралаштва и интерпретације на пољу џеза, забавне и поп музике. Са њом разговарамо о значају награде и наградама као мотивацији у даљем раду, музичком стваралаштву данас и подршци младим ауторима.

Управо је почела II Контакт музичка конференција, која окупља регион и чији је главни мото ове године самоодрживост фестивала. На осам локација биће одржано двадесет пет концерата, учествоваће седамдесет аутора из седам земаља, а у току су и три изложбе. Гост "Шетње" биће Марко Маршићевић, један од организатора конференције.

Традиционални, 65. Мартовски фестивал, биће одржан од 28. марта до 01. априла. За Београдски фестивал документарног и краткометражног филма, ове године, било је пријављено чак четири хиљаде филмова од којих је селекторски тим изабрао осамдесет, који ће се такмичити у неколико категорија. Шта ће све публика моћи да види и у чему да учествује, сазнајемо од Милице Шеварлић из Дома омладине Београда.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво