Слободан Малетић "Новинар године" Удружења спортских новинара Србије

Новинар Првог програма Радио Београда Слободан Малетић добио је признање "Новинар године" за електронске медије, у избору Удружења спортских новинара Србије. На свечаности у Скупштини града Београду награду колеги Малетићу предао је заменик градоначелника Андреја Младеновић, у присуству борних гостију из света спорта и спортског новинарства.

У 2017. години Слободан Малетић остварио је велики број одличних преноса кошаркашких утакмица са Европског шампионата у Истанбулу, где је наша репрезентација стигла до финала и освојила сребрну медаљу. Такође, истакао се и преносом финала Купа Радивоја Кораћа.

На најлепши начин, узбудљиво, правовремено, одмерено, са пуно темпа и правог израза, успео је да на таласима Радио Београда дочара сву лепоту кошаркашког спорта и пренесе верно дешавања на мечевима наше репрезентације. Његови преноси су били слушани и оцењени високим оценама, настављајући традицију његових златних претходника Марка Марковића и Јордана Ивановића, од којих је учио на почетку каријере.

Удружење спортских новинара Србије је за најбоље спортисте у 2017. изабрало одбојкашицу Тијану Бошковић и рвача Виктора Немеша.
 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се