Ухвати дан

06:03 Јутарњи дневник, 06:35 Догодило се на данашњи дан, 07:00 Вести, 07:05 Добро јутро децо, 08:00 Вести, 08:10 Српски на српском

И овог јануара ће, како и свих претходних година, бити обележено масовно страдање Новосађана током јануара 1942. године. Од Бојане Каравидић ћемо чути како ће протећи овогодишње подсећање на ове нацистичке жртве.

Захваљујући Одлуци Министарства за трговину, туризам и телекомуникације грађани Србије ће од ове године туристичке ваучере, које држава издаје ради подстицаја развоја домаћег туризма, моћи да користе и у Нишу и у Нишкој Бањи. Овим поводом представници Републичке туристичке инспекције данас ће у Бањи одржати обуку за заинтересоване станодавце, власнике апартнмана и соба за издавање како би се што боље припремили за укључивање у ову акцију. Са њима је разговарао наш Озрен Рашић.

Поред социјалне помоћи, најсиромашнијима је драгоцена и помоћ добротвора и хуманитараца. Колико је њихова помоћ важна становницима Врања чућемо у причи Миљане Николић.

У госте нам долази Јелена Ожеговић из Регистра националног домена, а најављујемо трибину о употреби ћирилице на интернету која ће бити одржана под називом Ћилибастерс 3,0 - када је технологија срела ћирилицу.

За крај, као и сваког радног дана, ту су Каменчићи у ципели аутора Александра Стојадиновића.

Са вама је Александра Младеновић.

Ухвати дан Ухвати дан

Autor:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1!   Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте.  [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара