Ноћни програм - Путовање до угла

Наши гости су Никола Бркић а.к.а. Johnny L'Ove, кантаутор из Београда, и Александра Дотлић, виолинисткиња.

Никола Бркић свира гитару од своје 16. године. Гитариста је у више бендова, а написао је музику, текст и урадио аранжман за преко 40 песама. Године 2013. снима свој први демо сингл „Addicted 2 U", и од тада учествује на бројним музичким фестивалима. Од 2015. године са њим наступа Александра Дотлић као пратња на виолини.

Александра Дотлић завршила је студије виолине на Академији уметности у Новом Саду. Освојила је бројне награде на републичким и међународним такмичењима као солиста и у камерним саставима, а као изабрани представник Академије уметности учествовала је на интернационалном фестивалу у немачком граду Бајројту 2001. и 2002. године.

„Јohnny" тренутно ради на снимању свог првог албума, који ће бити акустичног звука и на енглеском језику, а требало би да се појави почетком наредне године. Музика коју свира обухвата елементе инди-фолка, алтернативног кантрија и блуз-рока, то јест припада правцу познатом као „американа".

У емисији ћемо чути и о неким књигама, музици и предстојећим дешавањима...

Аутор и водитељ: Хана Гадомски

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво