Спортски журнал

Фудбалска репрезентација Србије одиграла је и другу утакмицу на Азијској турнеји, против Јужне Кореје. Била је то прилика да већа група младих играча добије шансу у ситуацији када је сениорска репрезентација без селектора. На међународној сцени је и млада репрезентација која је играла против Јерменије у квалификацијама за првенство Европе. Бразилски ас Роберто Карлос уписао тренерску школу у Србији. Чућемо утиске легендарног фудбалера који је ових дана у Србији.

Репрезентација Италије после 60 година неће учествовати на Светском првенству - синоћ у реваншу Шведска одиграла 0-0 у Милану.

Кошаркашки Партизана играју вечерас са Албом у Евро-купу а Црвена Звезда сутра дочекује ЦСКА. Обе утакмице одиграће се у Београду.

Наш репортер јавиће се из Зрењанина где ватерполисти вечерас почињу надметање у Светској лиги. Први противник од 19 часова је Румунија.

У Лондону настављен тениски Мастерс, али у наставку нећемо гледати Рафаела Надала, који се после пораза у првом колу, због повреде повукао са завршног турнира.

Екипа Кроса РТС-а данас уручује признања спортским радницима и сарадницима Кроса у Шапцу и Ваљеву.

Емисију припрема и води Дејан Николић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво