Моја књига

Вечерашња емисија посвећена је овогодишњем Сајму књига, који се ових дана одржава у Београду. За ову манифестацију многи кажу да је ''празник књиге'' или ''светковина духа'', а неки је називају и ''највећом књижаром на свету''.

Ми ћемо у емисији ослушнути делић атмосфере ове манифестације, и чути шта о Сајму, књигама и читању мисле неки наши угледни писци. О свом односу према овој манифестацији, о томе шта им значи сусрет са књигама и људима под куполама сајма говоре писци Дејан Алексић, Гојко Божовић, Ален Бешић, Јасминка Петровић, Владан Матијевић и Енес Халиловић. Они ће говорити и о својим сећањима везаним за прве посете Сајму, о томе како им се актуелни Сајам чини у односу на оне претходних година, и о томе да ли су своје омиљене књиге тражили и налазили на сајамским штандовима.

Поред списатељског, наши саговорници имају и уредничко искуство, а осим тога су пасионирани читаоци, па ћемо чути како они Сајам доживљавају из различитих углова: као писци, као уредници и као читаоци.
 
Аутор и водитељ емисије: Војислав Карановић

Моја књига

Autor:
Војислав Карановић

Емисија о књигама и читању, о књижевности, уметности и стваралаштву. Гости су људи различитих интересовања, различитих занимања и професија. Сваки саговорник издваја књигу коју воли, ону која му је посебно значајна и за коју може да каже: ово је моја књига. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво