Таласање - Шетња

У „Шетњи“ данас о Лепосавићу, Грачаници, Божијој милости , Бундестагу, храбрости и љубави према свом српском народу говори Славица Тина Кинтеро Мароне, наша сународница која већ две деценије живи у Немачкој. Активна је  као потпредседница Централног Савета Срба у Немачкој, чланица Хришћанско демократске уније Ангеле Меркел, чувар српског језика   и традиције . Са супругом Цезаром  родом из Панаме и синовима Габриелом Николом и Леонардом Лазаром срећно живи у Визбадену.

Колега Озрен Рашић укључиће се уживо из Ниша како би са својим   саговорницима Стелом Јовановић и Владаном Крстићем најавио Трећи форум напредних технологија који ће бити свечано отворен  сутра.

У сусрeт 62-гом Међународном сајму књига у Београду  о  времену конкретне књиге и креативном путу књижевнице Весне Ћоровић Бутрић одговорне уреднице Образовног програма за младе говоре : пубициста и есејиста Миодраг Новаковић и Весна Ћоровић Бутрић. Повод је Веснина књига урбаних прича "Ц, Ц, Ц..."  у издању Радио-телевизије Србије.

Аутор емисије је Зорана Бокан.

Извор слике са насловне стране -  Turizam u Srbiji

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво