Ноћни програм - Међу световима свет

У првом сату наше емисије гошћа ће бити Андријана Кованџић, психотерапеуткиња, са којом ћемо разоварати о начинима на које човек саботира самог себе.

Како нам и зашто не полази за руком да остваримо своје потенцијале, да испунимо своје жеље и будемо задовољнији и срећнији? Да ли вам се често догађа да иако неке ситуације не желите, ипак у њима завршите? Колико дозвољавамо да нас воде жеље и потребе других људи, уместо наше сопствене? Ово су нека од питања на која ћемо покушати да дамо одговоре.

У другом сату емисије наши слушаоци могу директно да се укључе у програм и обогате овај посебан свет психологије својим коментарима, предлозима или личним проблемима које желе да поделе како би их боље разумели.

Телефони за укључење у програм су 011/322 50 99 и 011/322 52 99.

Аутор и водитељ: Бранка Кордић, клинички психолог

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво