Новости дана

Мештани села у околни Сјенице, Ивањице и на Копаонику и Златару боре се са оним што им је први снег оставио. Мање штете причињене су и на нисконапонској мрежи због чега поједина села немају струју. Због нових кварова у ивањичком брдско-планинском крају, без струје је око 2.000 потрошача. Струје нема у селима на Голији и Јавору.

Десетине хиљада људи окупило се данас у центру Барселоне на протесту против проглашења независности тог региона од Шпаније. Многи од њих носе шпанске и каталонске заставе и транспаренте "Каталонија је Шпанија" и "Заједно смо јачи", преноси Ројтерс.

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић завршиће сезону у овој години као прва на светској ранг листи. Наша шампионка је у току такмичарских сезона неколико пута била на првом месту, али ово је први пут да ће целу такмичарску годину завршити као светски број 1.

Радио Београд 1, 15.00 

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво