Новости дана

Председник Русије Владимир Путин оценио је у телефонском разговору са председником Србије Александром Вучићем, да у датим међународним околностима Србија није у једноставном положају, али да је уверен да ће српски народ превазићи проблеме, саопштио је кабинет председника Србије.

На планинама југозападне Србије - Златару, Златибору, Јадовнику, Јавору, Муртеници и Чемерници ноћас је пао први снег. На Тари је пало 30 центиметара снега који се убрзо отопио, а сада пада слаба киша. Отежан је саобраћај на успонима магистрале Златибор-јужни Јадран. На Голији је тежак и влажан снег оборио стабла, што отежава саобраћај на тамошњим путевима, а проблема има и у снабдевању струјом.

Међу сепаратистичким лидерима Каталоније појавиле су се прве поделе у вези са њиховим плановима да једнострано прогласе назависност након референдума који су власти у Мадриду прогласила нелегалним. Док каталонски председник Карлес Пуџдемон прети да је питање дана када ће прогласити независност, министар за територију и одрживост, задужен за бизнисе у Каталонији, Санти Вила, предлаже "прекид ватре" са централном владом у Мадриду.

Радио Београд 1, 15.00

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво