Спортски журнал

Одбојкашице Србије од 15 сати играју против Чешке, на отварању 30. Европског првенства које се одржава у Азербејџану и Грузији. Србија је у азербеџзанском граду Ганџи, у групи у којој су још Холандија и Белгија. Победници група пласираће се директно у четврфинале, док ће другопласиране и трећепласиране екипе играти и меч осмине финала и то са селекцијама из Групе Б, где су Италија, Грузија, Хрватска и Белорусија. Пре две године у Ротердаму Србија је освојила бронзану медаљу. Утакмицу ће коментарисати великан наше и светске одбојкашке сцене Жељко Танасковић.

Тенисерка Александра Крунић савладала је Белгијанку Јанину Викмајер са 6:3, 6:3 за сат и дванаест минута игре и пласирала се у финале турнира Гвандзоуу, у Кини. Крунићева ће се у финалу састати са победницом другог полуфиналног дуела између Рускиње Јевгеније Родине и Кинескиње Шуај Џанг. На АТП турниру у Санкт Петебургу, игра Виктор Троицки. Његов противник у четврфиналу је Шпанац Роберто Баутиста Агут.

Светски куп у џудоу одржаће се наредног викенда у Београду, у дворани Александар Николић, уз учешће више од 300 такмичара. О свему томе разговараћемо са Тањом Ћук из Џудо савеза Србија.

Сутра ће Крушевац бити атлетски центар земље. На програму је финале Велике награде Србије.
Одређени су и термини за Крос серију РТС-а. Такмичење почиње 30. септембра у Рековцу, а онда - сваке наредне суботе - караван се сели у други град: Шабац, Зајечар и Врбас.

Гост данашње емисије је и официр за безбедност УЕФЕ Владо Глођовић, доскорашњи фудбалски судија Супелиге Србије.

Данашњу емисију припрема и води Стеван Ковачевић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара