Новости дана

Јако невреме погодило Србију. У Новом Саду погинула жена, у ариљском крају тешко оштећени малињаци.

Посланици Скупштине Србије настављају расправу о експозеу који је поднела мандатарка Ана Брнабић.  

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић наредио је покретање поступка надзора над спровођењем Закона о заштити података о личности у Министарству одбране и Министарству унутрашњих послова. 

Вршилац дужности премијера Ивица Дачић поручио је да Србија у европским интеграцијама и на европском путу води рачуна о својим националним и државним интересима, али не желимо да европски пут значи непријатељски однос према традиционалним пријатељима, као што су Русија и Кина.

Око 2 хиљаде радника из производње из две смене у "Фијат Крајслер аутомобили Србија" у Крагујевцу је трећи дан у штрајку.

Репрезентативка Србије у теквонду Милица Мандић освојила је злато на Светском првенству у јужнокорејском Муџуу, пошто је у финалу савладала домаћу такмичарку Хје Ри Ох са 17:13.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале турнира у Истборну, након што је победио Американца Доналда Јанга у два сета, са 6:2, 7:6 (11:9). 

Уредник и водитељ Слободан Петровић.

Уредник вести Марица Сердар. 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво